SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AR-KA-DAŞ SEVGİ PAYLAŞIM VE HOŞGÖRÜYÜ ANLATACAK

AR-KA-DAŞ SEVGİ PAYLAŞIM VE HOŞGÖRÜYÜ ANLATACAK
Bu haber 27 Ocak 2020 - 11:04 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında AR-KA-DAŞ adlı çocuk tiyatrosu, 28 Ocak’ta Esenyurt Kültür Merkezi sahnesinde izleyiciyle buluşacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kültür-sanat etkinlikleri kapsamında AR-KA-DAŞ adlı çocuk tiyatrosu Esenyurt’ta sahnelenecek. Oyun, 28 Ocak Salı günü saat 13.00’te Esenyurt Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle buluşacak. Rafiz Mehdizade’nin yazıp yönettiği AR-KA-DAŞ adlı tiyatronun oyuncu kadrosunda, Özge Ünal, Banu Koçak, Başak Ova gibi isimler yer alıyor. Birbirini seven üç arkadaş Ar, Ka ve Daş’ın hikâyesini konu alan tiyatro, sevgi, paylaşım, hoşgörü ve yardımlaşma gibi arkadaşlar arasındaki bağı oluşturan en önemli olguları anlatıyor.  Palyaço, pandomim, kukla gibi tiyatronun renkli yanlarını da sa0hneye taşıyan oyun Esenyurt’lu miniklere eğlenceli anlar yaşatacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER