SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ANLAMLI TURNUVA BAŞKAN MESUT ÜNER’İN SANTRA VURUŞUYLA BAŞLADI

ANLAMLI TURNUVA BAŞKAN MESUT ÜNER’İN SANTRA VURUŞUYLA BAŞLADI
Bu haber 18 Ağustos 2022 - 11:49 'de eklendi.

Çatalca Karacaköy’de düzenlenen futbol turnuvasının ilk karşılaşması kendisi de eski bir futbolcu olan Belediye Başkanı Mesut Üner’in santra vuruşuyla başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Karacaköy Mahallesinde düzenlenen futbol turnuvasının açılışına katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva bu yıl geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kulüp Kaptanı Yücal Çalış anısına düzenlendi.

Başkan Mesut Üner Karacaköy’den 5, diğer mahallelerden 11 takımın katılarak mücadele vereceği Karacaköy Kadir Topbaş Stadında başlayan turnuva öncesi yaptığı açıklamada, “Karacaköy Mahallemizde geleneksel olarak yapılan futbol turnuvası, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kulüp Kaptanımız Yücel Çalış anısına düzenlendi. Bu anlamlı turnuvayı düzenleyen Karacaköy Amatör Spor Kulübü Başkanımız Caner Kızıler ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, turnuvada mücadele verecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Futbolumuzun unutulmazlarından Değerli Kaptanımız Yücel Çalış’ı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Turnuva Örencik Mahallesi takımlarından Bayındır Gayrimenkul ile Karacaköy Mahallesi takımlarından Klipspor arasında kendisi de eski bir futbolcu olan Belediye Başkanı Mesut Üner’in santra vuruşunu yaptığı maç ile başladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER