SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

”ALLAH MESUT BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN”

”ALLAH MESUT BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN”
Bu haber 07 Temmuz 2022 - 11:19 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından ailelere destek olmak için gelenekselleşerek her yıl düzenlenen Sünnet Şenliği’nde bu yıl 250 çocuk sünnet ettirildi.

Çatalca’da vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine yönelik çözümler üretmek için yoğun bir şekilde çalışan Belediye Başkanı Mesut Üner ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya da devam ediyor.

Talep eden aileler için bu yıl yine seferber olarak sünnet kıyafetlerinden hediyelerine kadar tüm ihtiyaçları karşılanan çocukların Sünnet Şenliği öncesinde sağlık kuruluşlarında sünnetleri yapıldı.

250 çocuğumuz sünnet oldu

250 çocuk aileleri ile birlikte belirlenen program dâhilinde gün gün özel araçlarla sağlık kuruluşlarına götürülerek sünnet oldular.

Anneler, babalar bu anlamlı etkinlik için duygularını dile getirerek , “ Allah Mesut Başkanımızdan razı olsun. Gerçekten bizler için önemli olan çocuklarımızın sünnetini Başkanımız sayesinde yaptırabildik” sözleriyle Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.

Bizler büyük bir aileyiz

Çocuklara ve ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Mesut Üner, “Geleneksel Sünnet Şölenimizde bu yıl 250 çocuğumuz delikanlılığa ilk adımını attı. Bizler, Çatalca’mızda büyük bir aileyiz. Çocuklarımızla unutamayacakları bir gün daha yaşayacak, sünnet düğünlerini de hep birlikte yapacağız. Ailelerimize ve çocuklarımıza geçmiş oldun diyor, hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER