SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ALKIŞ BARIŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

ALKIŞ BARIŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
Bu haber 05 Nisan 2022 - 11:17 'de eklendi.

Hayatını kaybeden Büyükçekmece’nin renkli isimlerinden Atatürk Mahalle Muhtarı Alkış Barış, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhum için düzenlenen cenaze törenine CHP Milletvekili Dr. Ali Şeker, Büyükçekmece ilçe yeni Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca belediye Başkanı Mesut Üner, Beylikdüzü belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanısıra çok sayıda Siyaset, Sanat, Spor, İş ve STK  temsilcileri ile Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selamı Aykut, Merhumun muhtar arkadaşları ve dostları çok yoğun katılım gösterdi.

Çeyrek asırdır Büyükçekmece Atatürk mahallesi muhtarlığı görevinde bulunan ve ilçede çok sevilen Merhum Alkış Barış, (79) geçtiğimiz hafta içinde kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve Baypas operasyonu sonrası yoğun bakımda verdiği yaşam mücadaleni dün kaybetmişti. merhum Barış, bugün Büyükçekmece Kuba camiinde ikindi namazına müteakip Büyükçekmece de toprağa verildi.

Barış ailesinin, acısını paylaşmak için çok sayıda kurum ve kuruluşlar ise çelenk gönderdiler.

İç SES Gazetesi olarak Merhume yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER