SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ALİ KOÇ’TAN BAŞKAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ALİ KOÇ’TAN BAŞKAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 06 Temmuz 2020 - 10:26 'de eklendi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ali Koç’u başkanlık makamında ağırlayan Başkan Yılmaz, görev süresi boyunca geçekleştirilen hizmetler ve projeler hakkında Fenerbahçe Kulüp Başkan’ı Ali Koç’a bilgiler verdi.

ALİ KOÇ: “TEKRAR GELECEĞİZ”
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Semih Özsöy ve beraberindeki heyetle birlikte Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret eden Ali Koç, ziyarete ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün ‘3 Temmuz Şike Davası’ için Silivri’deydik. Sayın Başkanımıza ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti yapalım dedik. Volkan Başkanımız çalışmalarını bizlerle paylaştı. Tarımsal anlamda gerçekleştirdiği çok güzel projeler anlattı. İlgisi ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bugün nezaket ziyareti yaptık. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte kendisini tekrar ziyaret edeceğiz.” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ: “MEMNUNİYET DUYDUK”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün Türk spor camiasının en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’u belediyemizde misafir ettik. Kendisini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Özellikle tarım projelerimizle çok ilgilendi. Ali Koç Başkanımız ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkanlık makamında yapılan görüşmenin ardından Başkan Yılmaz, Ali Koç ve beraberindeki heyete Silivri Foto Safari 2019 fotoğraf sergisini gezdirerek, Silivri’de üretilen tarımsal ürünlerden oluşan hediye sepeti takdim etti. Fenerbahçe Kulüp Başkanı, yapılan güzel çalışmalardan dolayı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı tebrik ederek belediyeden ayrıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a Silivri Belediyesi ziyaretinde, Başkan Vekili Semih Özsoy, Genel Sekreter Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Alaattin Yavuz Güneş eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER