SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AKOM’DAN SON DAKİKA YAĞIŞ AÇIKLAMASI

AKOM’DAN SON DAKİKA YAĞIŞ AÇIKLAMASI
Bu haber 01 Haziran 2020 - 11:46 'de eklendi.

AKOM, önümüzdeki üç saat boyunca kentin genelinde aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı bilgisini paylaştı.

İBB AKOM’dan yapılan son dakika açıklamasına göre önümüzdeki üç saat boyunca kent genelinde aralıklarla kuvvetli (15-40kg) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri bekleniyor.

Yetkililer, kısa süreli ve kuvvetli yağan yağmur nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklar; su baskını, göllenme, vb. hadiseler için vatandaşa uyarılarda bulundu.

YAĞIŞLI HAVA ÇARŞAMBAYA KADAR BİZİMLE
AKOM’dan paylaşılan verilere göre, sabah saatlerinde özellikle Çatalca, Silivri ve Arnavutköy gibi kentin batı ilçelerinde görülen yağışların, öğle saatlerinden itibaren il geneline yayılarak yer yer kısa süreli kuvvetli şekilde devam edecek.

Yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülen yağışların hafta ortasına kadar (Çarşamba) devam etmesinin ardından bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Perşembe itibari ile sıcaklıkların mevsim normalleri ve üzerine (26-29°C) yükseleceği tahmin ediliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER