SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Akgün’ün Hedefi 7. Dönem

Akgün’ün Hedefi 7. Dönem
Bu haber 03 Nisan 2019 - 13:30 'de eklendi.

6. Kez üst üste seçim kazanan Akgün, Hedef 7. Dönem dedi…

Büyükçekmece’de 6. Dönem belediye başkanlığı Mazbatasını alan mevcut başkan ve CHP adayı Dr. Hasan Akgün, 6 kez üst üste seçim kazanarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.

“Yendiklerim değil, Yeni yeneceklerim karşıma çıksın demişti”

Akgün, Aday adaylığı sürecinde rakiplerine yendiklerim değil, yeni yeneceklerim karşıma çıksın şampiyonluk için galibiyet sayımızı artırmalıyız demişti.

 

“Beni emekli etmek isteyenler emekli olmuştur”

 

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal karşısında seçimim galibi olan Başkan Dr. Hasan Akgün seçimi resmi bir şekilde kazandığını açıklayarak “Devletin bütün unsurlarını, Büyükşehir Belediyesi’nin bütün imkanlarını seferber ettiler. Büyükçekmece sokakları adeta bakanlar kurulu toplantısına döndü. Bizde benim güzel büyük Büyükçekmece ailemle birlikte yüreğimizden ve inancımızdan taviz vermeden yürüdük, çalıştık ve kazandık. Büyükçekmece Belediye binasının önünde 31 Mart’ta bizi emekliye ayırmak üzere karar alanlar bugünden itibaren emekli olmuştur” ifadesini kullandı.

 

“Adaletli hizmetin ne olduğunu herkes bilecek”

 

İlçe Seçim Kurulu karşısında kurulan nöbet çadırında Büyükçekmece ailesine hitap eden Başkan Dr. Hasan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti: “Büyükçekmece ailemizle kucaklaştık, çalıştık, kazandık. Allah utandırmasın. Bundan sonra görevimiz adalet sistemi içerisinde hukuka saygılı, demokrasinin bütün unsurlarını en üst noktaya taşıyarak hiç kimseyi ötekileştirmeden 17 milyona 39 ilçe belediye başkanıyla birlikte Ekrem İmamoğlu’nun etrafında olarak çalışacağız. Adaletli hizmetin ne olduğunu, insan sevgisinin ne olduğunu herkes bilecek. Diğer partiye gönül vermiş arkadaşlarımızla zaman zaman münakaşa etmiş olabilirsiniz. Hiçbir kırgınlığa müsaade etmeden o arkadaşlarımızla kucaklaşmanız 5 sene sonraki seçim çalışmamızda bizleri çok daha kolay zafere ulaştıracaktır. Bu nedenle kırgınlık, dargınlık yok, kucaklaşma var. Bu sene Cumhuriyet tarihinde ilk defa ittifakla belediye seçimleri yapıldı. İkimiz bir parti olduk topla tüfekle üzerimize geldiler. Bu ülkenin demokrasisini yükseltemediğiniz, evrensel hukuku oturtamadığınız müddetçe bu ülke üçüncü sınıf ülkeden yukarı terfi edemez” diye konuştu.

 

İmamoğlu mazbata alıncaya kadar nöbet sürecek

 

“Adalet, hukuk ve insan hakları tesis edilmediği müddetçe gelecek nesiller bizim çektiğimiz eziyetin daha kötüsünü çekecektir” uyarısı yapan Akgün sözlerini şöyle sürdürdü; “Yeni nesilleri Cumhuriyetimizin kurucusu o muhteşem şahsın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyetler düzeyinde yerini alabilecek şekilde yetiştirmeliyiz. Bizimle omuz omuza çalışan İYİ parti başkanı ve ekibine, CHP ilçe başkanımız ve ekibine, geçmiş dönem ve şimdiki meclis üyesi arkadaşlarıma, bize destek veren ve vermeyen bütün Büyükçekmece aileme en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükçekmece ailemizin kazanmasında emeği geçen herkese ayrı ayı teşekkür ediyorum. Benim büyük Büyükçekmece ailemle birlikte hizmete devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu bizim mazbatamız gibi mazbatasını almadan buradaki nöbetimizi bitmiyor. Bütün arkadaşlarımız burada ne yapacağını bilip, 4 gündür müthiş bir mücadele verdi. Sabahlara kadar çuvalların üzerinde yatan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevimiz yeni başlıyor. Bu saatten sonra benim görevim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın mazbatasını alabilmesi için yapılması gereken resmi işlemlere daha çok zaman ayırmak olacaktır. Fatih Gürakar ve Hüseyin Gökbulak başkanıma da emeklerinden ötürü tüm İstanbul adına ayrıca teşekkür ediyorum.”

 

Mazbata törenine CHP İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Gürakar, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER