SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Akgün’den Rakibi Uysal’a Davet Çağrısı…!

Akgün’den Rakibi Uysal’a Davet Çağrısı…!
Bu haber 20 Şubat 2019 - 16:57 'de eklendi.

Akgün’den Rakibi Uysal’a Davet Çağrısı…!

“Yeşilden, Sahilden bahsederek aklımızla dalga geçme!” Gel beraber gezelim yaptıklarımızı gör..!

Bugün bir açılışta konuşan Büyükçekece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Hasan Akgün, Rakibi İBB Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal’a sen gelmiş burada yeşilden sahilden söz ediliyorsun Büyükçekmece’yi tanımadığın belli gelde seninle sahilde bir yerde kahvaltı yapalım sonrada Büyükçekmece de neleri yapmışız görelim sonrasında da senin Başakşehir’e gidelim senin yeşil adına ne yaptığını görelim. Senin bu ilçede sahilin güzelliklerinden haberin Yok! Şimdi buradan sana davet çıkarıyorum gelde birlikte bu ilçede yapılanları gezip görelim.
Sen Alanya’dan geldin bu ilçeyi tanımadığın belli o zaman Öğle “Yeşilden, Sahilden bahsederek aklımızla dalga geçme!” Gel birlikte gezelim yapılanları gör seni davet ediyorum…
Bu arada açılışta baygınlık geçiren bir kişiye ise Başkan yardımcısı Ömer Kazancı ve Dr. Önder Yüksel Eryiğit ilk müdahaleyi yaptılar. Sonrasında ise ambulans İle hastaneye götürüldü..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER