SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AKGÜN, 7’NCİ DÖNEM YOLUNDA…

AKGÜN, 7’NCİ DÖNEM YOLUNDA…
Bu haber 24 Kasım 2023 - 17:00 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’na giderek aday adaylık başvurusunu yaptı. Beraberindeki CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Akgün’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kalabalık bir grup eşliğinde CHP İlçe Başkanlığı’na gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, aday adaylık dosyasını CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi’ye teslim etti.

“Rekora Koşuyor”

Ülkemizin en kıdemli belediye başkanlarından Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün,  7’nci dönem belediye başkanlığı için resmi müracaatta bulundu.Bu görevde 6 dönem bulunarak kırılması zor bir rekora sahip Başkan Akgün, bugün CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığına 7’nci dönem için aday adaylığı dosyasını teslim ederek yeni bir rekora koşuyor olmanın startını verdi…

“9’uncu Dönem Sonrasında Bırakacak”

Beraberindeki CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Akgün’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kalabalık bir grup eşliğinde CHP İlçe Başkanlığı’na gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, aday adaylık dosyasını CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi’ye teslim etti. Daha sonra ilçe binasının bulunduğu cadde üzerinde açıklamalarda bulunan Başkan Akgün, ilk günkü heyecan ve enerjiye sahibim, ilçemize daha büyük hizmetler için tekrardan göreve talibim diye konuştu. Tüm aday adaylarına başarı dileklerinde bulunan Başkan Akgün, sorduğumuz soru üzerine ise parti içi sorunları basın önünde konuşup tartışmam diye cevapladı. Ve 7’nci dönem müracaatında bulunan Akgün, diğer sorumuz üzerine 9’uncu dönem sonu başkanlığı bırakacağını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER