SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Akgün: 30 Ağustos, Türk milletinin özgürlük inancı ve azminin zaferidir!

Akgün: 30 Ağustos, Türk milletinin özgürlük inancı ve azminin zaferidir!
Bu haber 29 Ağustos 2019 - 14:06 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak; “30 Ağustos, Türk milletinin kurtuluş ve özgürlük inancının, azminin zaferidir. Türk milletinin Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı zaferlerin bağımsızlıkla  taçlandırıldığı gündür” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

“Cumhuriyet, demokrasi, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla ayakta durmaktadır”

Başkan Akgün, 30 Ağustos’un, Türk tarihinin şanlı ve kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

“26 Ağustos günü başlayıp Başkomutan Mustafa Kemal’in komutasında ordumuzun 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamasıdır.  30 Ağustos’ta din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu’nun kahraman evlatları işgalci düşmanı ve işbirlikçilerini vatan topraklarından atmış, bağımsızlığımıza göz dikenlere gereken cevabı vermiştir. Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyen zihniyete karşı kazandığımız bu büyük zafer, Atatürk’ün ifadesi ile tek bir amaca yönelikti: Kayıtsız şartsız bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak!

 

Ne mutlu ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde vatan sevgisini ve bağımsız yaşama arzusunu tüm dünyaya haykıran Türk Milleti, 97 yıldır cumhuriyetle, demokrasiyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla ayakta durmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de ülkemize, Cumhuriyetimize, demokrasimize, birlik ve bütünlüğümüze kastetmeye çalışanlara geçit verilmeyecektir.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER