SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AKÇANSA’NIN İLK YARIYIL SATIŞ GELİRİ YÜZDE 46 ORANINDA ARTARAK 1 MILYAR 226 MILYON TL OLDU

AKÇANSA’NIN İLK YARIYIL SATIŞ GELİRİ YÜZDE 46 ORANINDA ARTARAK 1 MILYAR 226 MILYON TL OLDU
Bu haber 17 Ağustos 2021 - 12:00 'de eklendi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2021 yılının ilk yarıyıl dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin ilk yarıyılında satış geliri 1 milyar 226 milyon TL’ye ulaştı.

 Akçansa’nın açıkladığı 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla düzenlenmiş konsolide gelir tablosu ve döneme ait mali sonuçlara göre, şirketin ilk yarıyıl cirosu 1 milyar 226 milyon TL’ye ulaştı. Şirketin Ocak-Haziran 2021 dönemindeki brüt kârı 224,9 milyon TL, dönem kârı ise 93,9 milyon TL olarak açıklandı.

Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık, sonuçlara ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sürdürülebilir büyüme hedefimizle grubumuz ve sektörümüz adına iyi işler yapmaya, Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Akçansa ‘2030 Sürdürülebilirlik Hedefleri’ni açıkladı

Akçansa sürdürülebilirlik anlayışının, değer zincirinin tüm halkalarına yayılmasını teşvik ederek, çevresel etkinin azaltılmasından toplumsal fayda sağlamaya kadar geniş ve kapsamlı olumlu etki yaratmaya odaklanıyor. 2030 Sürdürülebilirlik Hedefleri’ni tüm paydaşlarına açıkladıklarını ifade eden Kanadıkırık; “Birleşmiş Milletler’in, daha yaşanabilir bir dünya hedefiyle ortaya koyduğu Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, 2030 Hedeflerimiz yolunda bize de ışık tutuyor. Bu kapsamda çevresel sürdürülebilirlik, toplum refahı ve kapsayıcı büyüme arasındaki bağı her geçen gün daha iyi anlıyor ve çalışmalarımıza bu yaklaşımla yön veriyoruz. Kendimizi, ‘sürdürülebilir geleceğin yapı taşı’ olarak konumlandırıyoruz. Örnek sürdürülebilirlik yaklaşımı ve uygulamalarımızı, ekosistemimize de yayarak sektörün dönüşümüne destek olmayı amaçlıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER