SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AKÇANSA, ‘İŞİN GELECEĞİ’Nİ BUGÜNE TAŞIYOR

AKÇANSA, ‘İŞİN GELECEĞİ’Nİ BUGÜNE TAŞIYOR
Bu haber 07 Temmuz 2021 - 11:26 'de eklendi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Future of Work (İşin Geleceği) projesi ile iş yapış şekillerini geliştirmek ve insan kaynağını ihtiyaç duyacağı yetkinliklerle donatmak için çalışmalara başladı.

Akçansa, son yıllarda tüm dünyada yaşanan ekonomik ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda hazırlığını yaptığı, iş yapış şekillerini geliştirmek ve insan kaynağını ihtiyaç duyduğu yetkinliklerle donatmak amacıyla Future of Work (İşin Geleceği) projesini hayata geçirdi.

Akçansa Genel Müdürü M.Zeki Kanadıkırık proje için; “Hem Sabancı Topluluğu hem de Akçansa olarak geleceğe hazırlanmanın ve fark yaratmanın öneminin farkındayız. İşlerimizin, insan kaynağımızın, iş yapış biçimlerimizin, çalışma ortamlarımızın geleceğini paydaşlarımızı da içine alacak şekilde bütüncül ve insan odaklı bakış açısıyla yeniden tasarlamaya başladık. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Future of Work projemizin ilk adımlarını atarak geleceği bugüne taşıyoruz. Proje kapsamında önümüzdeki dönem Akçansa adına önceliklerimizi belirledik. Fiziksel ve zihinsel sağlık, esnek işgücü ve yüksek performans, yetenek ve beceri yönetimi, geleceğin liderliği, amaç odaklı organizasyon ve kültür, dijital, veri odaklı ve çevik organizasyon, uzaktan çalışma başlıkları olmak üzere toplam 7 ana başlıkta sektörümüzün global oyuncularına göre şirketimizin olgunluk seviyesini belirledik.  Tüm sınırların ötesinde büyüme vizyonumuz ile sektörümüzde her zaman ilklere imza atan şirketimiz bu konuda da liderlik bayrağını taşımaya devam edecek” dedi.

Akçansa İnsan Kaynaklar Genel Müdür Yardımcısı Berrin Yılmaz; “Future of Work projemizde ilk aşamada bütünsel sağlık, gelecek için gelişim ve amaç odaklı çalışmalarımıza başladık. Çalışan destek programlarından (medikal&psikolojik) Akçansalıların istediği zaman ve mekanda alabileceği dijital eğitimlere, esnek çalışma sisteminden tüm çalışanlarla bir araya geldiğimiz toplantılara kadar farklı alanlarda projeler hayata geçirdik. Örneğin, tüm çalışanlara Wellbees aplikasyonu ile spor ve beslenme konularında uzmanlarla görüntülü görüşme yapıp danışmanlık alabilecekleri, canlı spor derslerine katılabilecekleri programlar sunuyoruz. Akçansa’nın stratejileri ile uyumlu proje çalışmaları ile yaparak deneyimleyerek öğrenmeyi destekliyoruz. Şirket içi ve departmanlar arası iş birliği ve bilgi paylaşımını artırmayı amaçladığımız Project Marketplace platformunu oluşturduk. İşletmeler fonksiyonu çalışanlarının teknik yetkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Skill Matrix’i hayata geçirdik. Önümüzde bizi bekleyen yeni bir dönem var. Çalışanlarımızın ihtiyaçlarına özel programlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER