SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Akçansa ‘Betondafarkındalık.com’ Projesi ile Stevie Ödülü kazandı

Akçansa ‘Betondafarkındalık.com’ Projesi ile Stevie Ödülü kazandı
Bu haber 06 Eylül 2019 - 11:00 'de eklendi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, yapılardaki sağlamlığa dikkat çekmek için hazırladığı betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın konut alıcılarının, satın alma işlemlerinde konum, büyüklük veya maddi kriterlerinin ötesinde, sağlamlığın daha önemli olduğunu vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirdiği betondafarkindalik.com internet sitesi Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nde Yapı&Malzeme Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

 

Betondafarkindalik.com internet sitesinde konut alıcılarına satın alma konusunda yön verecek blog içeriklerine yer verilirken, betonun markasının neden sorgulanması gerektiği de ziyaretçilere aktarılıyor.

 

Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirdikleri betondafarkindalik.com web sitesi için, “İnsana değer veren yaklaşımımızla müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayacak ürünler ve çözümler üretirken, aynı zamanda sektörümüzün dijital dönüşümüne yön verecek uygulamalara imza atıyoruz. Betondafarkindalik.com web sitesi ile yapılardaki sağlamlığa dikkat çekmek istedik. Projemizle aldığımız ödül de doğru işler yaptığımızın bir göstergesi.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER