SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AK PARTİ’DEN DEVA PARTİSİ BÜYÜKÇEKMECE REKLAMI…

AK PARTİ’DEN DEVA PARTİSİ BÜYÜKÇEKMECE REKLAMI…
Bu haber 03 Nisan 2021 - 15:16 'de eklendi.

Ak Parti Giresun Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesinin Kadın Kolları Başkanlığı, Twitter adresinden dün Otizm farkındalık günü için mesaj paylaştı.

Paylaşımda “OtizmFarkındalıkGünü” etiketi kullanılarak “Otizm engel ya da hastalık değil, farklılıktır. Otizmin farkındayız, onların yanındayız” denildi.

Fotoğraf Büyükçekmece DEVA’nın

Mesajda kullanılan fotoğrafın ise Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi’nin Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’na ait olması dikkat çekti. Ak Parti Giresun Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesinin Kadın Kolları Başkanlığı, Twitter adresindeki Paylaşımdaki fotoğrafta “DEVA Partisi”, “Ali Babacan”, “DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz” filigramlarının yer aldığı gözlerinden kaçmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER