SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AK PARTİ’DEN BÜYÜKÇEKMECE’YE ÇIKARMA…

AK PARTİ’DEN BÜYÜKÇEKMECE’YE ÇIKARMA…
Bu haber 17 Eylül 2022 - 17:27 'de eklendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Partili 19 ilçe belediye başkanları, Büyükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Dün gerçekleştirilen program öncesi Ak Parti Büyükçekmece de toplanan partili belediye başkanları, daha sonra beraberlerinde partililerle birlikte her biri başka bir mahalleye dağılarak esnafı ve mahalle muhtarları ile odaları ziyaret ettiler.

“Nasıl bir farkla kazanacağımızı konuşuyor haldeyiz”

İlçe binasındaki Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “Yüz Yüze 100 Gün” programının 9’uncu haftasının sonuna geldiklerini ve şuana kadar 500 mahallede vatandaşlarla buluştuklarını söyledi. Kabaktepe, “Sadece kazanmayı değil nasıl bir rekorla ve farkla kazanacağımızı konuşuyor haldeyiz” dedi.

Kabaktepe, Biz hemşerilerimiz ile kardeşlerimiz ile 20 yıldır yaptığımız gibi Cumhurbaşkanımızın Türk siyasetine kazandırdığı gibi milleti ile birlikte milletine güven tavrımızı sürdürmeye kararlıyız. Bu yaptığımız programda da bunu göstermeye devam ediyoruz diye konuştu.

“İstanbul 1000 günde ne kazanmış?”

Konuşmasında yerel yönetimlerde AK Parti’nin bir marka olduğunu ileri süren Kabaktepe, “AK Partimizin danışma meclislerinde söylemiştim. Biz AK Parti olarak yaptığımız çalışmaları kendi iç mekanizmamızda değerlendiriyoruz. Bizim danışma meclisi geleneğimiz var. AK Partili belediyelerin 3 ayda yaptığını CHP’li belediyeler bir dönemde yapamıyor diye söylüyorum. Bunu söyleyince ‘bu iddiadır’ deniyor. Bu iddiayı dikkate alarak 3 yıl içinde İstanbul’un kayıp 1000 günü dedik. İstanbul 1000 günde ne kazanmış bunu çok kolay bir şekilde karşılaştırabilirler” dedi.

Konuşmaların ardından AK Partili Belediye Başkanları, beraberlerinde partililerle birlikte herbiri başka bir mahalleye dağılarak Büyükçekmece’ de esnafı, mahalle muhtarlarını ve esnaf odalarını ziyaret ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER