SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AK PARTİ, ‘YÜZ YÜZE 100 GÜN’ PROJESİNE ÇATALCA’DA DEVAM ETTİ…

AK PARTİ, ‘YÜZ YÜZE 100 GÜN’ PROJESİNE ÇATALCA’DA DEVAM ETTİ…
Bu haber 18 Eylül 2022 - 0:02 'de eklendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi Çatalca’da devam etti. İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında, Belediye başkanı Mesut Üner ile ilçe başkanı Yusuf Aslan’ın ev sahipliğinde oluşan heyet önce ilçe başkanlığında Partililere bir araya geldi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ programlarının bugünkü durağı Çatalca oldu. Bu kapsamda İstanbul’daki AK Partili bazı belediye başkanları ve Milletvekilleri sabah Çatalca’da bir araya geldi. İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe başkanlığındaki heyet ilk olarak AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla gündeme dair ve ilçenin sorunlarına yönelik değerlendirmelerde bulunduktan sonra sahaya indi.

Ak Parti Çatalca ilçe başkanı Yusuf Aslan ve Belediye başkanı Mesut Üner’inde aralarında bulunduğu partililer Çatalca merkezi ve mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundu…

 “Bir olduk, birlik olduk ve birlikte Çatalca olduk”

Seçildiği günden itibaren makamında oturmayan ve sürekli halkın içinde çalışmalarını sürdüren Çatalca belediye başkanı Mesut Üner, bu program kapsamında da gün boyu ilçesinde partisinin yetkili organlarının katılımıyla birlikte STK Temsilcileri, ilçe esnafları, muhtarlar ve ilçe sakinleriyle biraya geldi. Programla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Üner, Çatalca’mızda AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekillerimiz, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanımız  ve Teşkilat Mensuplarımızın katılımıyla esnaflarımızın, derneklerimizin ve vatandaşlarımızın gönüllerine misafir olduk. Daima hem yüz yüze hem de gönül gönüle olduğumuz vatandaşlarımızla bir olduk, birlik olduk ve birlikte Çatalca olduk. “Sevdamızın ve Davamızın Adı Çatalca” diye açıklamada bulundu.

“Çözümden yana olacak ve her daim çözümler arayacağız”

Program kapsamında partili Milletvekilleri Halis Dalkılıç, Hasan Turan, Mustafa Demir, Ahmet Hamdi Çamlı, Çatalca İlçe başkanı Yusuf Aslan ve Belediye başkanı Mesut Üner ile birlikte Şehit ve Gazi aileleriyle Kahvaltıda biraraya gelen  Ak Parti İstanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise yaptığı paylaşımda, Nerede olursak olalım AK Partililer olarak milletimizle yan yana olacağız ve milletimizi her zaman önceleyeceğiz. Küresel güçler ya da konjonktür ne kadar sorun üretirse üretsin, bizler çözümden yana olacak ve her daim çözümler arayacağız açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER