SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE MURAT ÇELİK İLE DEVAM DEDİ…

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE MURAT ÇELİK İLE DEVAM DEDİ…
Bu haber 19 Ocak 2021 - 11:16 'de eklendi.

Ertelenen Ak Parti Büyükçekmece ilçe 7. Olağan kongresi gerçekleşti. Bu akşam Beykent World Point tesislerinde tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut ilçe başkanı Murat Çelik İkinci kez bu göreve seçildi.

Şenocak’tan CHP’ye gönderme…

Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen Kongreye Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Grup başkanvekili Mehmet Muş’un yanısıra Miletvekilleri Şamil Ayrım, Tülay Kaynarca, Ahmet Hamdi Çamlı, Halis Dalkılıç, Ahmet Mücahit Arınç, İstanbul il başkanı Bayram Şenocak, Çatalca belediye başkanı Mesut Üner, Bahçelievler belediye başkanı Hakan Bahadır, Ak Parti Çatalca ilçe başkanı Yusuf Aslan, Silivri ilçe başkanı Mutlu Bozoğlu, komşu ilçe yöneticileri ile önceki dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri ve kongrede oy kullanan delegeler katılırken, Kongrede konuşan Ak Parti İstanbul il başkanı Bayram Şenocak; CHP ve dostları bilsinler ki kaderi ülkesiyle bütünleşmiş olan bizlerin, bu AK kadroların ülkemiz ve milletimizin geleceği için daha yapacak çok işi var diye konuştu.

Tek listeyle yapılan seçimlerde tüm delegelerin oylarıyla mevcut ilçe başkanı Murat Çelik’in İkinci kez bu göreve seçildiği kongrenin ayrıntıları Gazetemiz İç SES’in yeni sayısında…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER