SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Ulusoy, Avcılar Marka kent olacak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Ulusoy, Avcılar Marka kent olacak
Bu haber 06 Mart 2019 - 12:21 'de eklendi.

 

Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr.İbrahim Ulusoy basın mensupları ile buluştu.31 Mart Yerel Seçimleri’ne doğru çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy,  İbb Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri’ne basın temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Toplantıya Ulusoy’un yanı sıra AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, Mhp Avcılar İlçe Başkanı Mehmet Nur Kutun ve çok sayıda basın temsilcisi katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Ulusoy, Avcılar’ın şu anda belediyecilik hizmeti noktasında sorunlar yaşadığını ifade ederek,”Avcılar, bitkisel hayatta yaşam sürmeye çalışıyor. Sanki yoğun bakımda makineye bağlı yaşam sürmeye çalışıyor. Ne kadar daha devam eder yakında hasta enfeksiyondan hayatını kaybeder. Biraz tıbbi bir tanım yaptım Avcılar çünkü hasta. 20 yıldır geldiğimiz nokta budur” dedi.

Avcılar Marka kent olacak

Seçime 25 gün kaldığını söyleyen Ulusoy, Şu an şafak 25. 25 gün sonra Avcılar hizmetle tanışacak dedi.Avcılar şafak sayıyor.. Öyle bir öğretilmiş çaresizlik içine sokulmuşuz ki belediye nedir; çöp toplar, su akıtır. Zaten çöpler bir gün toplanıp bir gün toplanmıyor. İşçi kardeşlerimizin maaşı ödenmiyor. Geçenlerde dejavu yaşıyorum sandım. Doksanlarda mıyız dedim? 20 yıldır geldiğimiz nokta bu. Ama 31 Mart’ta geniş bir mutabakatla birlikte geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle, çocuklarımızla, hanımefendilerimizle sizlerle birlikte 31 Mart’ta bu hezimeti bitreceğiz. 1 Nisan’da Avcılar için yeni hizmetler olacak. Yeni mutluluklar umutlar olacak. Marka kent olmamızın başlangıcı olacak” diye konuştu.

Borç var ama hizmet yok

Borçları sizler benden daha iyi biliyorsunuz. İller Bankası’ndan gelip buharlaşan paralardan bahsetmiyorum. 4 dönemde 20 yılda gelen parayı hesaplattım. O parayla Avcılar’ı baştan yaparsınız. Ama taş üstünde taş yok. Yani belediyenin borcu olur mu olur. Ama belediye de kültür merkezi yapar oyun alanı yapar dinlenme alanı yapar park alanı yapar tesis yapar borçlandım der. Sizin için yaptım der. Borç da yiğidin kamçısı derim. Ama şimdi bakıyorum. Borç var ama hizmet yok. Bu gerçeği herkes biliyor. Mart’ın sonu bahar diyorlar. Yahu Avcılar’a 20 yıl kara kış yaşattınız.”

Avcılar’da yaşayan herkes mutlu olacak.”

Ulusoy sözlerini şu şekilde noktaladı; “16 yaşında fakülte birdeydim. 22 yaşında Türkiye’nin en genç doktoruydum. 27 yaşında genel cerrahi ve kanser cerrahisinde eğitimlerimi tamamladım. 30 yaşında baş hekim oldum. 10 yılda dünyanın en kadim milletine hizmet etmekle şereflendim. Şimdi de aynı duygularla yaşıyorum. Fakülte bitirdiğimde eczacı babama diplomamı götürdüğümde hasta ve hasta yakınlarının duasını al demişti. Şimdi aynı şekilde niyet hayır akıbet hayır dedik, dualar almak için hizmet sözü verdik. Avcılar’a 20 yıldır gelmeyen hizmet, bu hizmet gelecek dedik. Bu hizmet herkese gelecek. Birliğimizi daim edip bizi birbirimize bağlayacak. Avcılar’da yaşayan herkes mutlu olacak.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER