SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AHŞAP ATÖLYESİ VE MARANGOZLUK KURSUNUN KAYITLARI BAŞLADI

AHŞAP ATÖLYESİ VE MARANGOZLUK KURSUNUN KAYITLARI BAŞLADI
Bu haber 18 Ağustos 2022 - 11:33 'de eklendi.

*Esenyurt Belediyesi’nden istihdam garantili kurs

Esenyurt Belediyesi’nin meslek edinmek, hobi ve yeteneğini geliştirmek isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği Ahşap Atölyesi ve Marangozluk kursunun yeni dönem kayıtları başladı. Vatandaşlar, istihdam garantili bu kursa 26 Ağustos tarihine kadar online olarak kayıt yaptırabilecek.

Esenyurt’ta sanayinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak ve vatandaşların bir meslek edinmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Ahşap Atölyesi ve Marangozluk kursunun yeni dönem kayıtları başladı. Esenyurt Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM) bünyesindeki istihdam garantili kursun başvuruları, 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlar, yıl boyunca teorik ve uygulamalı eğitimin verileceği MEB sertifikalı kursla ilgili detaylı bilgiyi, merkezin 0212 699 64 36 numaralı telefonunu arayarak alabilir; www.ogrencikayit.esenyurt.bel.tr adresinden online olarak kayıt yaptırabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER