SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AHMET ŞAHİT’İN KADİFE ÜZERİNE YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

AHMET ŞAHİT’İN KADİFE ÜZERİNE YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
Bu haber 24 Eylül 2021 - 19:58 'de eklendi.

Ressam Ahmet Şahit’in Kadife Üzerine Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışı Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ahmet Şahit’in, Oğlu Ferit Şahit anısına gerçekleştirdiği ‘’Siyah’’ isimli yağlı boya sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergiyi ziyaret eden sanatseverler ince işçilikle boyanmış eserlere büyük ilgi gösterdi.

Sergi 26 Eylül’e kadar devam edecek

Atölyesinde ve Büyükçekmece Belediyesi’nde çok sayıda öğrenci yetiştiren Ahmet Şahit, sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ederken 20 Eylül Pazartesi günü açılışı gerçekleşen Ahmet Şahit’in ‘’Siyah’’ isimli yağlı boya sergisini ziyaret etmek isteyenler için sergi 26 Eylül’e kadar Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda devam edecek.

Sergiyi ziyaret edenlerden Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve SMMM. Recep Erol’da Sergilenen birbirinden değerli eserleri, herkesin ziyaret etmesi tavsiyesinde bulundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER