SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AHMET ŞAHİN’İN ACI GÜNÜ!

AHMET ŞAHİN’İN ACI GÜNÜ!
Bu haber 17 Mayıs 2022 - 11:18 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl babası Salih Şahin’i kaybetmenin acısını yaşayan CHP İBB meclis Üyesi ve BüyükçekmeceCHP meclis Grup Başkan Vekili Ahmet Şahin, şimdide Kayınpederi Mehmet Masum Atasal’ı kaybetmenin acısını yaşıyor…

Dün hayatını kaybeden CHP İBB meclis Üyesi ve Büyükçekmece CHP meclis Grup Başkan Vekili Ahmet Şahin’in Kayınpederi Mehmet Masum Atasal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Atasal için düzenlenen cenaze törenine Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra meclis üyeleri, siyaset, İş ve STK  temsilcilerinin yanısıra merhumun sevenleri ile dostları yoğun katılım gösterdi.

Merhum Mehmet Masum Atasal’ Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Büyükçekmece yeni mezarlığı’nda toprağa verildi.

İç SES Gazetesi olarak Merhuma Yüce Allah’tan Rahmet, ŞAHİN ve ATASAL Ailelerine başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER