SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AB FONLU MERKEZ ESENYURT’TA FAALİYETLERİNE BAŞLADI

AB FONLU MERKEZ ESENYURT’TA FAALİYETLERİNE BAŞLADI
Bu haber 02 Şubat 2021 - 11:40 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi ve Uluslararası Save The Children Vakfı iş birliği ile yapılan, ‘Toplum Temelli Çocuk Koruma Sistemlerinin Güçlendirilmesi Programı’ kapsamında hayata geçirilen merkez, eğitimlerine başladı. Psiko-sosyal desteğe ihtiyacı olan çocuklara eğitim veren merkezi, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğünün, Save The Children Vakfı iş birliği ile hayata geçirdiği Avrupa Birliği destekli merkez, faaliyetlerine başladı. ‘Toplum Temelli Çocuk Koruma Sistemlerinin Güçlendirilmesi Programı’ dahilinde, Yenikent Mahallesi 75. Yüzyıl Parkı Spor Kompleksi içerisinde açılan merkezi, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Seyhan Kahraman ve Hakan Aydemir, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Murat Aydın, MHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kaya,  İYİ Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Enver Demir, Dış İlişkiler Müdürü Metin Karakoç ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Didem Akyüz ile birlikte ziyaret etti. Merkezde, incelemelerde bulunan heyete, Save The Children Vakfı yetkilileri sunum yaparak, verilen eğitimleri anlattı.

EĞİTİMLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Gençlik çalışmalarının yapıldığı ve çocuk-aile ilişkilerinin eğitimlerinin verildiği merkezde, eğitimler bir yıl boyunca devam edecek. Giderlerinin tamamının AB fonu ile destekleneceği projede, yaklaşık 4 bin kişi psiko-sosyal destek alarak, sosyal hizmetlere erişebilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER