12:35 - ESENYURT’TA ENGELLER İSTİHDAMA ENGEL DEĞİL: ESBİM’DEN ENGELLİ VATANDAŞLARA İŞ FIRSATI
12:23 - AKGÜN: GERÇEK DIŞI İDDİALARA İTİBAR ETMEYİN…
12:22 - BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI MASA TENİSİNDE TER DÖKTÜ
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
Çalışmalarında mesai saati kavramı tanımayan Başkan Mesut Üner, bölgemizde makamından çok sahada olan bir Başkan olarak bilinen ve takdir edilen bir gerçek.
Çatalca’nın daha da güzel görünümüne kavuşturulması için ilçeyi adeta şantiye alanına çeviren Başkan Mesut Üner, düzenli olarak proje şantiye alanlarını ziyaret ederek, projelerinin tüm detaylarına bizzat müdahil oluyor.
Bu anlamda rutin proje şantiye ziyaretleri kapsamında vizyon projelerinden olan Millet Bahçesi Projesini ziyaret eden Başkan Mesut Üner, ziyaret ve denetimler sonunda yaptığı açıklamalarda; ‘’Bu yıl sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz vizyon projemiz olan Millet Bahçemizde yerinde denetimlerde bulunduk. Her detayı ile ilçemize çok yakışacak projemiz yıl sonunda tamamlandığında kıymetli halkım kuş sesleri, muhteşem biyolojik gölet ( kendi kendini temizleyen ), kafeteryalar, oyun alanları, bisiklet yolları ve kütüphaneleri ile huzur dolu anlar yaşayacak. Sizin huzurunuz, benim mutluluğumdur ve huzurunuz için gece – gündüz çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz. Zira sahada ki enerjimi sizlerin huzurundan alıyorum.’’ dedi.