SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

80 YAŞINDAKİ KADININ EVİNDEN 7 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

80 YAŞINDAKİ KADININ EVİNDEN 7 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
Bu haber 22 Ekim 2021 - 11:20 'de eklendi.

80 yaşındaki G.Y. isimli kadının uzun yıllardır sokaklardan toplayarak evinde biriktirdiği çöpler ortaya koku saçmaya başlayınca komşuları tarafından belediye ihbar edildi.

Eve giren belediye ekipleri odalarda gördükleri çöp dağları karşısında şaşkına döndü.

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kamiloba mahallesinde ihbar üzerine gittikleri evden 7 kamyon dolusu çöp çıkarttı.

Temizleme çalışmaları 2 gün sürdü

Büyükçekmece İlçesi, Kamiloba Mahallesi’nde 4 katlı bir binanın en üst katından çevreye yayılan kötü koku bina sakinlerini ve mahalle halkını bir süredir rahatsız ediyordu. Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi’ne ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine eve giden Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri evin çöp eve dönüştüğünü tespit etti ve evdeki çöplerin tahliye edilmesi için harekete geçildi. Çöp eve dönüşen dairede yapılan incelemelerin ardından gerekli prosedürleri yerine getiren belediye ekipleri, polis nezaretinde evdeki çöpleri tahliye etti. Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki gün süren temizlik çalışması sonucunda evden 7 kamyon dolusu çöp çıkarttı.

Belediye ekipleri 5 yıl önce de komşularından gelen ihbar üzerine yaşlı kadının evinde biriktirdiği çöpleri tahliye ederek evini temizlemişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER