SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ERHAN GÜZEL : ATATÜRK’ÜN YOLUNDA, AYDINLIK DOLU BİR GELECEK DİLİYORUM.

BAŞKAN ERHAN GÜZEL : ATATÜRK’ÜN YOLUNDA, AYDINLIK DOLU BİR GELECEK DİLİYORUM.
Bu haber 08 Haziran 2024 - 10:00 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi ve Enera Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin minik öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı.

Öğrencilerin hazırladığı gösteriler, aileleri tarafından keyifle takip edildi.100.Yıl Parkı’nda gerçekleşen törende öğrencilerin eğitim hayatlarının ilk diplomaları Başkan Erhan Güzel ve Başkan Yardımcısı Burak Tan tarafından verildi. Diplomaların ardından büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı.

Öğrencileri, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik eden Başkan Erhan Güzel “Belediyemiz kreşlerindeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan minik öğrencilerimizin mezuniyet törenlerini büyük bir mutlulukla gerçekleştirdik. Her birinize Atatürk’ün yolunda, aydınlık dolu bir gelecek diliyorum.

Öğrencilerimizi ilköğretime hazırlayan değerli öğretmenlerimizi ve kıymetli ailelerini kutluyor, minik öğrencilerimize başarılarla dolu eğitim hayatı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER