SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

14 ŞUBAT “SEVGİ GÜNÜ”NE ÖZEL HEDİYE STANTLARI BÜYÜKÇEKMECE AKM’DE AÇILDI

14 ŞUBAT “SEVGİ GÜNÜ”NE ÖZEL HEDİYE STANTLARI BÜYÜKÇEKMECE AKM’DE AÇILDI
Bu haber 11 Şubat 2020 - 10:25 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi El Sanatları Kursiyerleri hünerlerini “Sevgi Günü El Sanatları Stant Açılışı” etkinliğinde sergiledi.Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen stant açılışında kadınların yaptığı el emeği çalışmalar hediyelik eşya olarak satışa sunuldu.

Kendi yaptıkları el emeği ürünleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkıda bulunan Büyükçekmeceli kadınlar 14 Şubat Sevgi Günü’nde hediye almak isteyen vatandaşları stantlara davet ediyor.

“Stantlardan gözlerimi alamadım”

Etkinliğe katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, “Kadınlarımız yeteneklerini bir kez daha bizlerle buluşturdu. O kadar güzel ve emek dolu çalışmalar ortaya koymuşlar ki stantlardan gözlerimi alamadım. 14 Şubat Sevgi Günü’nde hem ekonomik hem de yaratıcı hediyeler almak isteyen herkes Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret etmeli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“Çalışmaların hepsi sevgiyle yapılmış”

Hatice Akgün ile sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Çalışmaların hepsi sevgiyle yapılmış. Stantları gezerken Büyükçekmeceli kadınların ne kadar yetenekli olduğuna bir kez daha tanık oldum. 14 Şubat Sevgi Günü’nde sevdiklerine hediye almak isteyenler mutlaka bu stantları ziyaret etmeli. Kadınlarımızı yaratıcılıklarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER