SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

11 SANATÇI, YENİDEN BAŞLAMANIN DUYGULARINI TUVALE AKTARDI

11 SANATÇI, YENİDEN BAŞLAMANIN DUYGULARINI TUVALE AKTARDI
Bu haber 12 Ağustos 2021 - 12:29 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, 11 sanatçının “Yeniden Başlamak” isimli resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Natürmort, manzara ve canlılar temalı karma resim sergisinde eserleri bulunan sanatçılar, yeniden başlamanın heyecanını kendi estetik anlayışlarıyla yorumlayarak tuvale aktardı.

Sergide eserleri bulunan sanatçılar: Aysel Kılagöz, Fahrettin Atalar, Güldane Başpınar, Natalia Yakut, Nerhan Algan Çakmak, Özlem Yeşilçam Çoban, Seher Sırma, Selma Enöz, Şema Perk, Vesile Akın, Yasemen Kendiroğlu

Resim Keyfi: Yeniden başlamak istedik

“Resim Keyfi” grubu olarak yola çıkan 11 kadın, eserlerini, “Biz ressamlar yollarımızı birleştirip sanat eserleri üretirken, bu sergimizde “Yeniden Başlamak” istedik. Hayatta ne kadar yol alırsak alalım, yeniden başlama heyecanı başkadır. İnsan sıradanlıkları bırakarak kendini yeniler. Bu sergide, hayal dünyamızın izlerine rastlayacaksınız. Fırçamızdan tuvale yansıttığımız her eserde baştan başlamanın verdiği heyecanlara tanık olacaksınız” sözleriyle anlattı.

6 Eylül’e dek ziyaret edilebilir

Akrilik ve yağlıboya tekniği ile üretilen eserlerin yer aldığı “Yeniden Başlamak” Resim Sergisi, 6 Eylül’e dek SKSM’de ziyaret edilebilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER