SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN YENİDEN TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE SEÇİLDİ

BAŞKAN AKGÜN YENİDEN TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE SEÇİLDİ
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 15:19 'de eklendi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Mayıs ayı olağan toplantısı Ankara’da gerçekleşti.

TBB Meclis Toplantısı’nda yeni dönem başkanlık, başkanlık divanı ve encümen üyeliği için yapılan seçimde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün encümen üyeliğine bir kez daha seçildi.

‘’Sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim ‘’

Sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen meclis toplantısında encümen üyeliğine yeniden seçilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şöyle konuştu: ‘’Encümen üyesi olduğum Türkiye Belediyeler Birliği olağan Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık. Alınan kararların ülkemize ve belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Belediyeler Birliği yeni dönemi için yapılan seçimlerde beni yeniden encümen üyeliğine layık gören TBB üyeleri ile tüm belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Yeniden TBB başkanı seçilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’i tebrik eder, sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Mayıs ayı olağan toplantısında yapılan seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tekrardan başkan seçildi. Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısının ardından Başkan Akgün, Türkiye Belediyeler Birliği ve KKTC Kardeş Şehirleri Buluşması’nda değerli katılımcılarla bir araya geldi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER