SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DÜNYA PİLATES GÜNÜ RENKLİ VE SPOR DOLU ETKİNLİKLE KUTLANDI

DÜNYA PİLATES GÜNÜ RENKLİ VE SPOR DOLU ETKİNLİKLE KUTLANDI
Bu haber 06 Mayıs 2026 - 12:55 'de eklendi.

Büyükçekmece’de Dünya Pilates Haftası kapsamında gerçekleştirilen pilates etkinliği renkli gösterilere sahne oldu.

Büyükçekmece Belediye Kent Meydanı’nda Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nin uzman eğitmenleri rehberliğinde gerçekleşen pilates etkinliğine katılım yoğun oldu.

Açık hava pilatesi yoğun ilgi gördü

Büyükçekmece Belediyesi’nin 5 Mayıs Dünya Pilates Günü kapsamında düzenlediği etkinlik boyunca meydan, enerjik müzikler eşliğinde toplu egzersizlerle yapılan hareketler adeta bir spor festivaline dönüştü. Katılımcılar, günlük hayatın stresinden uzaklaşarak hareket etmenin ve birlikte spor yapmanın motivasyonunu yaşarken, Dünya Plilates Günü’nü de gönüllerince kutladı. Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü H. Gürhan Ozanoğlu, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederek bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER