SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DÖKMEN’DEN AİLE İÇİ İLETİŞİME DAİR ÖNEMLİ MESAJLAR

DÖKMEN’DEN AİLE İÇİ İLETİŞİME DAİR ÖNEMLİ MESAJLAR
Bu haber 08 Nisan 2026 - 12:23 'de eklendi.

Prof. Dr. Üstün Dökmen, Beylikdüzü’nde aile ve çocuk gelişimi konulu keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Küçük Kalplerde Büyük Değerler” başlıklı programda gündelik yaşamda göz ardı edilen küçük detayların bireylerin duygu dünyası üzerindeki etkilerine dikkat çekildi.

Aile ve çocuk gelişimi konularında alanında uzman isim Prof. Dr. Üstün Dökmen, ‘Küçük Kalplerde Büyük Değerler’ söyleşisiyle Beylikdüzü’nde izleyicisiyle buluştu. Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programda; çocuk gelişimi, iletişim ve aile içi ilişkiler ele alındı. Gündelik yaşamda çoğu zaman göz ardı edilen küçük detayların bireylerin duygu dünyası üzerindeki etkilerine değinen Üstün Dökmen, hayattan kesitler sunduğu anlatımıyla katılımcıların beğenisini topladı.

Mutluluğun İzini Süren Söyleşi

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde interaktif bir şekilde gerçekleşen söyleşide küçük şeylerle mutlu olabilmenin önemine dikkat çeken Dökmen, “Bugün gerçekleştirdiğimiz söyleşide gerçekten çok ilgili bir kitle vardı. Çocuk gelişimi, çocuklar, anne babaların ihtiyaçları ve davranışları konularına değindik. Çok keyifliydi. Beylikdüzü Belediyesi’ne sunduğu katkılardan ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER