SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN VEKİLİ CAN AKSOY İSKİ ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ KONUŞTU: AMACIMIZ ESENYURT HALKININ HAKKINI KORUMAK!

BAŞKAN VEKİLİ CAN AKSOY İSKİ ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ KONUŞTU: AMACIMIZ ESENYURT HALKININ HAKKINI KORUMAK!
Bu haber 06 Mart 2026 - 11:08 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, İSKİ tarafından ilçede gerçekleştirilen kazı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksoy, amaçlarının Esenyurt halkının hakkını korumak ve tüm kurumların görevlerini düzgün şekilde yerine getirmesini sağlamak olduğunu belirterek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Orhangazi Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Külliyesi önünde yürütülen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Aksoy, incelemeleri sırasında hem yol yenileme çalışmaları hem de İSKİ’nin ilçede yürüttüğü kazı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlçede konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamak amacıyla yol yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aksoy, yapılan çalışmalarla vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırdıklarını söyledi.

İSKİ’nin altyapı çalışması adı altında Esenyurt’un sokaklarını çukur ve çamur içerisinde bırakmasıyla ilgili gerçekleştirdikleri kamuoyu bilgilendirme çalışmasına da değinen Aksoy, bazı kazı çalışmalarının kontrolsüz şekilde yapıldığını ve billboard çalışmalarında vatandaşları mağdur eden bu durumu dile getirdiklerini ifade etti. İSKİ’nin diğer yatırımcı kuruluşlardan farklı olarak kazı öncesinde izin alma zorunluluğu bulunmadığını ve kazı için ücret yatırmadığını belirten Aksoy, bazı durumlarda taşeron firmaların çalışmaları tamamlamadan bölgeden ayrılabildiğini, bunun da yolların eski haline getirilmesi sürecinde sorunlara yol açtığını söyledi.

Kamuoyu bilgilendirme çalışmaları İSKİ’yi harekete geçirdi!

Yapılan bilgilendirme çalışmalarının ardından İSKİ’nin kazı yapılan alanların düzeltilmesi için harekete geçtiğini belirten Aksoy, kamuoyundan ve basından önemli destek aldıklarını vurguladı. Aksoy, “Amacımız Esenyurt halkının hakkını korumak ve her kurumun kendi işini düzgün şekilde yapmasını sağlamak. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eğitim Külliyesinin yolu yenilendi!

Öte yandan Esenyurt Belediyesi, ilçede ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Külliyesi önündeki yolda asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 1.550 ton sıcak asfalt dökülerek yol baştan sona yenilendi. Aksoy, “Yaptığımız çalışmalarla özellikle öğrencilerin eğitim külliyesine daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmasını amaçlıyoruz. İlçe genelinde yol yenileme çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER