SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA BAKAN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ÇATALCA’YA BAKAN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 14 Mayıs 2022 - 13:01 'de eklendi.

Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırma yolunda çalışmalarına durmaksızın devam eden Başkan Mesut Üner, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Çatalca Belediyesi’nde karşıladıktan sonra, Cuma günüde Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi Çatalca Belediyesi’nde karşıladı.

Başkan Mesut Üner, Çatalca’da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile birlikte oldukça yoğun bir gün yaşadı. Bakan, Çatalca Belediyesi’nde Başkan Mesut Üner’i ziyaretinin yanı sıra, ilçede Başkan Mesut Üner ile birlikte bir dizi ziyaret programlarında bulundu. Önce Mehmetçik meydanında çiftçilere yerli ve milli sebze fidesi ile ayçiçek tohumu dağıtımı etkinliğine katılım sağlandı. Sonra Ovayenice mahallesinde kanola tarlası ve Çakıl mahallesinde çilek serası ziyaret edildi. Günün finalinde ise AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur parti binalarında ziyaret edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Çatalca programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu Çatalca Belediyemizde karşıladıktan sonra, bugünde Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci’yi Çatalca Belediyemizde karşıladık. Bakanımızın Belediyemizi ziyaretinin yanı sıra, Mehmetçik meydanımızda çiftçilerimize yerli ve milli sebze fidesi ile ayçiçek tohumu dağıtımı etkinliğine katılım sağladık. Sonrasında ise Ovayenice mahallemizde kanola tarlasını ve Çakıl mahallemizde çilek serasını ziyaret ettik. Hasılı Bakanımız ile oldukça verimli bir günü ilçemizde tamamladık. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER