SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER VARSA ÇÖZÜM VAR

BAŞKAN MESUT ÜNER VARSA ÇÖZÜM VAR
Bu haber 12 Ocak 2022 - 11:28 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı tarihi projelerle adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, makamından çok sahada halkın arasında olmasının verdiği avantajla, Çatalca’da gerçekleştirdiği saha ziyaretleri sırasında bizzat yerinde tespitler sonucu ilçede seracıların yaşadığı sorunlara şahit olmuştu.

Şahit olduğu soruna üzülmekle ve şahit olmakla kalmayan Başkan Mesut Üner, konun çözümü için hemen çalışmalara ivedilikle başlayıp,  yine ilçede taraflı-tarafsız tüm halkın gönlünde taht kurdu. İlçedeki seracıların İBB ile yaşadıkları sorunlara çözüm olarak, Çatalca’da İstanbul’un tüm AK Parti’li Belediye Başkan Yardımcılarını ve ilgili müdürlükleri misafir etti. Oldukça verimli geçen toplantılar sonucu Çatalca’da ki seracıların yetiştirdikleri süs bitkileri tüm İstanbul’u süsleyecek kararı çıkmasıyla birlikte ilçedeki seracılar oldukça mutlu oldu ve Başkan Mesut Üner’e duyarlı davranışıyla çözüm odaklı çalışması için teşekkür ettiler.

Gerçekleşen çözüm odaklı ve verimli toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızın tüm kronik sorunlarını çözmekte kararlıyız. İlçemizde geçimini seralarında yetiştirdikleri süs bitkilerinden sağlayan vatandaşlarımızın İBB ile yaşadıkları sorunları hepimizi üzmüştü. Üzülmekle de kalmadık konunun çözümü için Çatalca’mızda tüm İstanbul’un AK Parti’li Belediye Başkan Yardımcılarını ve ilgili müdürlüklerini misafir ettik. Bu yıl baharın gelmesiyle birlikte İstanbul’umuzun ilçelerini Çatalca’mızın çiçekleri süsleyecek. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER