SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜREŞ MİLLİ TAKIMININ AVRUPA BAŞARISI

GÜREŞ MİLLİ TAKIMININ AVRUPA BAŞARISI
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 11:20 'de eklendi.

Türkiye U15 Güreş Milli Takımı, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık kampını, Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez Çatalca ve Türkiye sporuna kazandırdığı İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’nda gerçekleştirmişti.

Kamp boyunca Milli Takımı hiç yalnız bırakmayan, her türlü sorunlarının çözümünde kafilenin yanında var olan, Milli Takıma gösterdiği bu ilgi ve alakayla gerek sporcuların gerekse spor severlerin büyük alkışını alan Başkan Mesut Üner, Avrupa’dan gelen başarı haberleriyle büyük bir sevinç yaşadı.

Milli başarılarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Hazırlık kampını, ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız Çatalca İlyas Demiroğlu Güreş Salonunda gerçekleştiren Türkiye Güreş U15 Milli Takımı’ndan Müjdeli Haberler aldım. 28-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da gerçekleşen U15 grekoromen Avrupa Şampiyonası’nda derece yapan Sporcularımızdan Halil Çınar, Salih Yusuf Yazıcı ve Alihan Bereket Avrupa üçüncüsü oldular. Genç sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Gençler başarıya giden yolda asla yalnız yürümeyeceksiniz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER