SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

ÇATALCA’DA 23 NİSAN COŞKUSU
Bu haber 27 Nisan 2021 - 10:41 'de eklendi.

Çatalca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pandemi Şartları Kapsamında Coşku ile Kutlandı.

İlk Etkinlik 23 Nisan Haftasında 23 Açılış Oldu…

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Bayramdan iki gün önce 23 Nisan Haftasında 23 Açılış ile başladı. Kaymakamlık riyasetinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Haftasında ‘’23 Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’’ projesi hazırlandı. Hazırlanan proje Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından tam destek gördü. Çocuklar tarafından büyük bir beğeni ile karşılık bulan atölyelerin açılışı 23 Nisan haftasında Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner ve Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu tarafından gerçekleşti.

23 Nisan Sabahı Program Resmi Tören ile Başladı…

23 Nisan Sabahı İlçe Protokolunun katılımı ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi huzurunda Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Çelenk takdim edilmesi ile başladı.

Evlerde Yaşanan 23 Nisan Coşkusuna Ortak Olundu…

Zorlu pandemi şartlarında evlerinde 23 Nisan coşkusunu yaşayan Çatalca halkı unutulmadı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatı ile Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 23 Nisan  Korteji hazırlandı. Hazırlanan kortejde animatörler ve ilçe halkının yerel müzisyenleri hazır bulundu. Belediye önünden hareket eden kortej ilçenin cadde ve sokaklarını animatörlerin gösterileri, müzisyenlerin ise coşku dolu melodileri ile dolaştı. Kortej başladığı yer olan Belediye önünde son buldu. Kortej sırasında Çatalca halkının evlerinden coşkun sevgi gösterileri ve kortejin canlı yayınlandığı Belediye sosyal medya hesaplarında ki sevinç mesajları dikkat çekti.

Programlar sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Ata’mızın Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına okullarımızda 23 Akıl ve Zeka Oyunları Atölyeleri açılışını gerçekleştirerek başladık. Bu projeyi hazırlayarak bizlere tam destek olma imkanı sağladıkları için Kaymakamlık riyasetinde Milli Eğitim Müdürlüğü’müze çok teşekkür ederim. Zorlu pandemi şartlarında gönül isterdi ki birbirinden güzel etkinlikler hazırlayalım. Ama her şeye rağmen pandemi şartları kontrolü altında 23 Nisan animatör ve müzikli korteji hazırlayarak evlerinde bayram coşkusunu yaşayan halkımızın coşkusuna ortak olmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın kortej sırasında ki evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden gösterdikleri coşku ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanan korteje yapılan yorumlar gücümüze güç katarken, tüm yorgunluğumuzu aldı. Zorlu pandemi şartları bittiğinde Çatalca’mıza yakışır etkinliklerde birlikte olacağız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER