SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN FARKINDALIK YARATAN EĞİTİM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN FARKINDALIK YARATAN EĞİTİM
Bu haber 04 Mart 2020 - 11:18 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2 gün sürecek İşaret Dili Eğitimi başladı. Belediye Başkanı Mesut Üner, personellerin ilgiyle katıldığı eğitim sayesinde işitme engelli vatandaşlara daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in vatandaşlara en iyi hizmeti sunma amacı doğrultusunda harekete geçen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediye personellerine İşaret Dili eğitimi başlattı. Personellerin ilgiyle katıldığı eğitimin ilk bölümü bugün Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Mesut Üner, 3-4 Mart tarihlerinde düzenlenen ve 2 gün sürecek eğitim ile personellerin temel işaret dilini öğrenerek,  işitme engelli vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunmasını hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER