SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Bu haber 13 Ocak 2020 - 18:28 'de eklendi.

Ani bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Murat Çelik’in babası Bayram Çelik, Bugün göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Çelik’in, Güzelce merkez camiinde kılınan cenaze namazına çok sayıda siyasi partilerin yöneticileri katıldı.

Kısa bir süre önce rahatsızlanan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik’in babası, Bayram Çelik (71) Kalp krizi sonucu hayatını  kaybederek ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesi bugün Güzelce merkez camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Güzelce Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Büyükçekmece ilçe müftüsü İrfan Üstündağ’ın kıldırdığı Çelik’in, Cenaze namazına Ak Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükçekmece kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in yanı sıra, Eski İBB Başkanı ve Büyükçekmece Ak parti belediye başkan Adayı Mevlüt Uysal, Siyasi parti ilçe başkan ve yönetim kurulu Üyeleri, belediye meclis Üyeleri, Kamu kurum Müdür ve amirleri, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizde İç SES Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Çelik ailesine ve yakınlarına Başsağlığı diliyoruz…

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER